- Thank you received: 0
MIT campus
Apró mosoly
- A paraállat kérdésre pedig visszatérünk, de jó kérdés, hogy mit kellene szereznünk, tudok olyan állatot ami jól mutatna egy terráriumban, ám sokan megrémülnének egy felébredt rovartól.
- A jegyz?könyveket pedig majd hivatalosan is elkérjük, szerintem páran megrémülnek, kíváncsi leszek a reakcióikra. Nem ártana látni, ki az akinek nem tetszik, hogy ilyen módon szaglászunk.
- Persze azzal is kell számolni, hogy a tanévben alig lesz id?nk, a vizsgaid?szakban pedig még annyi sem.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-A jegyz?könyveket csak hivatalosan. Ha a kurzus is emiatt indult el, akkor nem fog az még fölt?nni sem senkinek, ha az üggyel kapcsolatos dokumentációkat is kitárgyaljuk, áttanulmányozzuk, mondva, hogy ez is a tananyag része. Maximum fintorogva de átadják.
-Nekem ez az id?kérdés nem gond, neked meg mégúgysem lesz gond.
Csapat riadó!
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Elmosolyodok
- Remélem ennek ellenére, itt a házban ennek ellenére nem a vezetéknevemen fogtok szólítani titulussal, stb. Ilyet maximum vizsgán... Ha valakivel ott is találkozom.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-Én úgy tudom, hogy NEM a fokozatért jöttél vissza, hanem pont azért hogy NE KAPJ FOKOZATOT. mondja Lexi mégnagyobb mosollyal. Egy bizonyos, ha már belekezdtünk és ennyire el?re jutottunk, akkor nem ártana ha be is tudjuk fejezni. Nekünk is jól fog jönni, neked is. Hogy ezt hogyan oldjuk meg... Hát azt el?re még nem tudom, de ha más nincs ketten biztos, hogy hulla fáradtak leszünk. Én tudom, hogy a tudatlanság nem kifizet?d?, ezt a hiányt igyekszem pótolni, látod. Ha engem nem állít meg senki idejekorán, akkor nem lesz itt semmi gond, bár legközelebb igyekszek kicsit kevesebbet olvasni és többet aludni. Hosszú távon én is megsínylem, a nyomozás is, tehát ti is. Most viszont ideje lesz elkészülni. Én is próbálom majd valahogy összekapni magam, ha Crystalt megkéred ? is tud segíteni neked, én már kevésbé, most annak is örülök ha nem ájulok el, egy enyhe varázslat után. Ha lehet ne díszegyenruhában gyere, hanem úgy, mint ahogy egy átlagos lány jönne. Azumi meg most ébredezik, ha hihetek Argetnek, ha gondolod ?t is elhívhatod.
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?