MIT campus

More
14 years 9 months ago #736 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Ellenben szerintem akad olyan professzor aki talán sikerrel utána tud kérdezni a dolgoknak, nem?

Apró mosoly

- A paraállat kérdésre pedig visszatérünk, de jó kérdés, hogy mit kellene szereznünk, tudok olyan állatot ami jól mutatna egy terráriumban, ám sokan megrémülnének egy felébredt rovartól.

- A jegyz?könyveket pedig majd hivatalosan is elkérjük, szerintem páran megrémülnek, kíváncsi leszek a reakcióikra. Nem ártana látni, ki az akinek nem tetszik, hogy ilyen módon szaglászunk.

- Persze azzal is kell számolni, hogy a tanévben alig lesz id?nk, a vizsgaid?szakban pedig még annyi sem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #737 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-Nem. A hatalmi pozíciónak is meg van az el?nye, de jelen esetben nem. Az csak jelezne, hogy figyelünk. Ha Keisinger professzor nekiáll kérdez?sködni, abból igen nagy gondjaink fognak származni. Az egyetemen kívül neki sincs túl jó híre. Azt nem említem, hogy mit keresne a Harvardon, amikor Bonnból elvileg direkt ide jött. Neki ugyan nincs jelvénye, de gondolom ez nem fogja meggátolni semmiben. Csak az a kérdés. hogy erre mi lesz a reakció. Nameg ha valaki úgymond alulról épül be, az megint más. Velünk az ottaniak is gyanítom, hogy ?szintébbek, mint egy professzorral aki elkezd kérdez?sködni. F?leg ha mondjuk az orvosin teszi mágus létére.

-A jegyz?könyveket csak hivatalosan. Ha a kurzus is emiatt indult el, akkor nem fog az még fölt?nni sem senkinek, ha az üggyel kapcsolatos dokumentációkat is kitárgyaljuk, áttanulmányozzuk, mondva, hogy ez is a tananyag része. Maximum fintorogva de átadják.

-Nekem ez az id?kérdés nem gond, neked meg mégúgysem lesz gond.

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #738 by TheElf
- Nekem úgysem lesz gond? Eddig engem azzal fenyeget a naptáram, hogy lesz. Meg kérdés, hogy velem vajon szívesebben beszélnek e mint Keisinger professzorral

More
14 years 9 months ago #739 by Nyarlathotep
-Most, hogy a hatalmi pozíciód nyílt titok, egyértelm?en nem. Hogy ez hogy fog körbeszáguldani az egyetemek között és milyen gyorsan az csak a körülményekt?l függ. Értsd: annyi a kérdés, hogy valaki az ágyban nyögi ki a kedvesének, vagy valaki kiolvassa a fejükb?l, miközben egészen mást keres. Magyarul a kérdés csak annyi, hogy vizsgaid?szak el?tt vagy után fog ez kiderülni. A lényeg, majd körbe foguk szimatolni. Ezért is jó, hogy mi is itt vagyunk. Nameg lehet, hogy könnyebb dolgunk lesz ha valakit az Ízisz Társaságból is rá tudunk venni, hogy segítsen. Velük egy kicsit szívesebben fognak beszélni, pláne ha nem fogod a figurát hivatalosra. Ha kijelentjük, hogy hú, akkor most együttm?ködünk, akkor annyit fogunk ezzel elérni, hogy még t?lük is félni fognak.

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #740 by TheElf
- Nem ezért nyílt titok, hanem mert az egyetemen a kelleténél több munkát adtak rám. Azt tudod, hogy fokozatért jöttem vissza, nos ez a fokozat a habilitáció. A meglév? fokozatok, stb. mellett nem meglep?, hogy emellett keményen tanítani kell. Mivel az eredeti fedett nyomozás indoka, a reptér kimarad, hamar rám raktak egy csomó plusz feladatot, ha már jobban ráérek és a habilitáció úgyis komoly dolog. Ugye milyen kedvesek?

Elmosolyodok

- Remélem ennek ellenére, itt a házban ennek ellenére nem a vezetéknevemen fogtok szólítani titulussal, stb. Ilyet maximum vizsgán... Ha valakivel ott is találkozom.

More
14 years 9 months ago #741 by Nyarlathotep
-Na az is egy szép vizsga lesz... Ha nem csak mi leszünk akkor a többiek bundát fognak emlegetni, ha buknak, de nem kell aggódni, itt nem fogunk úgy emlegetni, csak ha kéred.- mosolyog egyet Lexi.

-Én úgy tudom, hogy NEM a fokozatért jöttél vissza, hanem pont azért hogy NE KAPJ FOKOZATOT. mondja Lexi mégnagyobb mosollyal. Egy bizonyos, ha már belekezdtünk és ennyire el?re jutottunk, akkor nem ártana ha be is tudjuk fejezni. Nekünk is jól fog jönni, neked is. Hogy ezt hogyan oldjuk meg... Hát azt el?re még nem tudom, de ha más nincs ketten biztos, hogy hulla fáradtak leszünk. Én tudom, hogy a tudatlanság nem kifizet?d?, ezt a hiányt igyekszem pótolni, látod. Ha engem nem állít meg senki idejekorán, akkor nem lesz itt semmi gond, bár legközelebb igyekszek kicsit kevesebbet olvasni és többet aludni. Hosszú távon én is megsínylem, a nyomozás is, tehát ti is. Most viszont ideje lesz elkészülni. Én is próbálom majd valahogy összekapni magam, ha Crystalt megkéred ? is tud segíteni neked, én már kevésbé, most annak is örülök ha nem ájulok el, egy enyhe varázslat után. Ha lehet ne díszegyenruhában gyere, hanem úgy, mint ahogy egy átlagos lány jönne. Azumi meg most ébredezik, ha hihetek Argetnek, ha gondolod ?t is elhívhatod.

Csapat riadó!

Time to create page: 0.241 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.